نشست فعالان و کنشگران جمعیت در مشهد برگزار شد سومین دوره «مدرسه عالی مادران» در مشهد آغازبه‌کار کرد درباره بی‌توجهی به مسائل بهداشتی در آرایشگاه‌ها | آرایشگاه­ یا زایشگاه­ بیماری! تردید بین فرزند و شغل، یکی از چالش‌های مادران شاغل اولین همایش چهارفرزندی‌ها در مشهد برگزار شد نقره ملی‌پوش مشهدی در رقابت‌های قهرمانی وزنه برداری جوانان جهان از دست رفت خطر استفاده از دستمال توالت! پادکست | الگوی زندگی با مادر ،کوک آن با دختر محدودیتی برای حضور زنان در مجلس شورای اسلامی وجود ندارد سلیمی: عزت نفس دختران با آموزش مهارت تقویت می‌شود | برای بانوان باید برنامه‌های سخت افزاری و نرم افزاری در مدیریت شهری ایجاد شود «نهاد خانواده» مورد توجه بانوان واقف در خراسان رضوی است سهم بانوان هنرمند خراسان رضوی از هنر‌های تجسمی استان چقدر است؟ خرید جهیزیه بر عهده مرد است یا زن؟ برگزاری کارگاه آموزشی زوجین «بهشت پنهان» در مشهد برگزاری دوره آموزشی زوجین در طرح «زندگی به سبک رضوی» در مشهد پدر؛ قهرمان جذاب زندگی دختر دبیرستان دخترانه نرجس خاتون در مشهد افتتاح شد تله تجمل | وقتی لوازم‌التحریر به عاملی برای رقابت تبدیل می‌شود میزان مشارکت والدین در نوشتن تکالیف بچه‌ها چقدر است؟ انتصاب دو مشاور زن برای معاونت علمی ریاست جمهوری
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۷۵۸۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
آموزش پخت کیک نارگیلی، مخصوص افرادی که عاشق نارگیل هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر برای مهمانی و دورهمی خود دنبال کیکی ساده اما با طعمی بی‌نظیر می‌گردید، کیک نارگیلی خوشمزه زیر را در فهرست پذیرایی خود قرار دهید. در ادامه آموزش پخت کیک نارگیلی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی

تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۲/۳ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
نارگیل: ۱/۲ پیمانه
 آرد: ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی نم و پفکی در خانه + فیلم

ابتدا تخم‌مرغ و شکر را داخل کاسه می‌ریزیم و با همزن‌برقی هم می‌زنیم تا مواد، کرم‌رنگ و کشدار شوند.

سپس شیری را که به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن‌برقی، کمی مواد را مخلوط می‌کنیم.

در ادامه روغن مایع و پودر نارگیل چرب را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن هم می‌زنیم.

در آخر بکینگ پودر و آرد را باهم الک می‌‎کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم تا مایع کیک آماده شود.

مواد را داخل قالب از قبل چرب شده می‌ریزیم و به مدت نیم‌ساعت داخل فر ۱۶۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.